Filosofi

Miro Studios ger varje elev möjlighet att utvecklas i sin egen takt och utifrån sina egna förutsättningar. I varje utbildning arbetar vi på danslektionerna enligt kursplan som har tydliga mål. På så sätt skapar vi de rätta förutsättningarna för att jobba med barn och ungdomars behov att få utrycka och utveckla sig i olika sammanhang. Skolans grundtanke och filosofi är att stärka våra elevers självförtroende och självkänsla genom sång, dans och musik.
_
Genom vår unika miljö, metodik och pedagogik ser vi till att våra elever lär sig att arbeta i grupp. Detta ger våra elever en grund att stå på inför framtiden och den sociala kompetensen. Gruppen och ensemblen är grundstenen i vår verksamhet, precis som laget är en självklarhet i fotboll. Så som i alla grupper finns det alltid en Henke eller Zlatan. Det viktigaste i våra utbildningar är att skapa förutsättningar för våra elever att utvecklas vidare. Hos oss är inte enbart den individuella insatsen viktig eftersom vi eftersträvar en helhet i hela produktionen. Därför måste alla elever bidra med sin del och skapar på så sätt en helhet som är en mycket viktig ingrediens för att bli en bra produktion. Det är viktigt att alla som börjar en kurs slutför den av hänsyn till andra i gruppen.

Man behöver inte vara världsbäst för att börja på show och dansskolan Miro Studios, det räcker med att man är nyfiken och vill prova på nya saker!

På Miro Studios spelar alla roll!

Anmäl dig till vårens kurser
Du kan redan nu anmäla dig till vårens kurser! Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

mirokidsbanner
Share |