Historia- Miro Kids till Miro Studios

1993
Miro Kids Artist och Showskola grundades av Marie och Michel Rosta 1993.
De ville starta en showskola för barn och ungdomar på deras villkor, där man förutom själva utbildningen lockar fram självförtroende, självkänsla och gemenskap genom sång dans och musik.

2003

Våren 2003 växte skolan och vi utökade även verksamheten med en musikinriktning som blev vår musikskola Miro Music. En modern musikskola där man både lär sig att sjunga, spela i ett band, eller gå en DJ kurs. Målet var att skapa en bredare utbildning inom sång och musik. Vi bytte även namn från Miro Kids till Miro Studios och utökade åldersnivån från 3 år upp till 18 år.

2007
Samtidigt som Let´s Dance fick sitt genombrott på TV fick vi möjlighet att starta upp pardans kurser med Malin & David Watson. Malin och David har förutom varit med i Let´s Dance även varit rankade 8:a i Världen i pardans.

2010
Vi utvecklar konceptet och kurserna ytterligare och startar även vuxenkurser i pardans med bl.a Fitness dance. Vi uppdaterade vår ljudstudio och kan nu även erbjuda ljudinspelningar av olika slag både med band och sånginspelningar.

Anmäl dig till vårens kurser
Du kan redan nu anmäla dig till vårens kurser! Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

mirokidsbanner
Share |