Arbetsmetod

Showkurserna
Miro Studios är den enda artist, sång och dansskolan i Stockholm som har ett unikt utbildningskoncept för barn och ungdomar mellan 3-18 år. Alla våra sång, danskurser och danslektioner bygger på vår egen metodik/pedagogik där vi utvecklar och stärker barn och ungdomars självförtroende genom sång, dans, musik och stage performance!

I varje artist & show utbildning arbetar vi enligt kursplan. Syftet är att eleverna ska utvecklas i samspel, förmåga att lyssna och kommunicera genom artisteri. Vi stärker även elevernas självförtroende och ger varje elev möjlighet att utvecklas i sin egen takt och utifrån sina egna förutsättningar.

För att få en så bred utbildning som möjligt låter vi alla elever i gruppen lära sig alla sång- och dansnummer. De flesta produktionerna innehåller ett 15- tal sång och dansnummer med olika nivåer beroende på vilket stadium i utvecklingen man befinner sig i.

Sången kommer hos oss in som en del i danslektionerna och till en början sker detta med dansläraren för att i senare produktioner övergå till sång med vår sångcoach under vissa lektioner. Vårt mål är att först stärka självförtroendet hos våra elever så att de känner sig säkra på både sång och dansnumren. Detta för att sedan kunna höja nivån genom att sjunga och dansa själva.

De elever som är mycket duktiga och kanske vill satsa på en karriär som musikalartist, popstjärna eller yrkes dansare skapar vi även förutsättningar för dem att utvecklas. Hos oss är alla välkomna och det är inte bara den individuella insatsen som är viktig eftersom vi eftersträvar en helhet i hela produktionen och ”lagandan” är en viktig ingrediens för att bli en bra produktion.

Vi vill poängtera att alla våra elever ska få vara med och uppträda på scen oavsett hur duktig eller vilken nivå man är på.

På Miro Studios spelar alla roll!

Anmäl dig till vårens kurser
Du kan redan nu anmäla dig till vårens kurser! Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

mirokidsbanner
Share |