Mini Kids- BarndansFör barn mellan 4-7 år som vill showa!
På Miro Studios, sång- och dansskolan för barn i Stockholm, kan alla barn från fyra till sju år som tycker att det är kul att showa börja! Under danslektionerna lär sig barnen enkla danssteg och koreografier, att sjunga och agera. Undervisningen bygger på glädje och lust till dans och sång men även samarbete med dansvännerna i gruppen.

Vi jobbar med barnens självförtroende och showglädje genom dans, sång och rytmik under roliga två terminer. Rörelserna, koreografierna och sångerna anpassas och utvecklas för varje åldersgrupp.

Show
Alla Mini Kids sång- och danskurser löper över ett läsår och avslutas termin två med en fartfylld och färgsprakande show för föräldrar och vänner. Den första terminen, då vi bara dansat ihop tolv gånger tillsammans, visar vi upp ett smakprov av vad vi lärt oss i dansstudion.

 

Vårterminen 2018
Kursen omfattar 12 ggr x 45 minuter i 2 terminer.
Kursen riktar sig till åldrarna 4-7 år
Pris per termin 1.940:-
Kursstarter:  Jan/feb 2018
Intresseanmälan

 

 Miro Studios är ingen “vanlig” dansskola utan en showskola. Vi jobbar med elevernas självförtroende och själva scenframträdandet är en mycket viktig del i alla våra kurser. Vi kan stolt säga att elever från Miro Studios är mycket efterfrågade inom film, teater, reklam och musikal uppdrag.

Spara

Spara

Spara

Spara

Anmäl dig till vårens kurser
Du kan redan nu anmäla dig till vårens kurser! Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

mirokidsbanner
Share |