Miro Kids- sång och danskurs

Sång, dans och show för elever mellan 8-13 år
På Miro Studios, sång- och dansskolan för barn och ungdomar i Stockholm, kan alla som gillar att sjunga, dansa, uppträda och stå på scen gå! Här provar man på olika sång och dansnummer, både playback och live. Varje sång- och danskurs har olika showteman som man får reda på i början av terminen.

Under danslektionerna lär vi oss olika koreografier och sånger enskilt eller tillsammans med flera elever. Men också mikrofonteknik och stage performance som behövs för att uppträda. Vår sångcoach kommer även in under kursens gång och undervisar i sångteknik.

Vi vill inspirera barn och ungdomar som tycker det är kul med sång, dans och show!

Show
Nästan alla Miro Kids kurser löper över ett läsår och avslutas termin två med en fartfylld och färgsprakande show för föräldrar och vänner! Själva showframträdandet är en mycket viktig del i alla våra kurser. Under lektionerna tränar vi på att stå på scen så att eleverna ska känna sig säkra i de shownummer de medverkar i. Den första terminen, då vi bara arbetat tolv gånger tillsammans, visar vi upp ett smakprov av vad vi lärt oss i dansstudion.

Vårterminen 2018
Kurserna omfattar 12 lektioner x 60 min i 1 – 2 terminer.
Kursen riktar sig till åldrarna 8-13 år
Pris per termin 2.060:-
Kursstarter: Jan/feb 2018
Intresseanmälan

Miro Studios är ingen “vanlig” dansskola utan en showskola. Vi jobbar med elevernas självförtroende och själva scenframträdandet är en mycket viktig del i alla våra kurser. Vi kan stolt säga att elever från Miro Studios är mycket efterfrågade inom film, teater, reklam och musikal uppdrag.

Anmäl dig till vårens kurser
Du kan redan nu anmäla dig till vårens kurser! Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

mirokidsbanner
Share |