Danskurser Miro Teens

För elever mellan 13-16 år där vi tränar mer intensivt och går in på djupet
Miro Teens passar ungdomar som vill dansa, sjunga, uppträda och stå på scen. Här arbetar vi med en show under två terminer då vi dansar och sjunger lite mer intensivt på danskursen. Musik och koreografi kommer oftast ur en musikal, show eller film ex. Fame, James Bond, Hair, The Wiz, Grease m.m.

Under danslektionerna lär vi oss olika koreografier och sånger enskilt eller tillsammans med flera elever. Men också mikrofonteknik och stage performance som behövs för att uppträda. Vår sångcoach kommer även in under kursens gång och undervisar i sångteknik och lär eleverna hur man kan på bästa sätt sjunga och dansa samtidigt.

Show
Alla Miro Teens kurser löper över ett läsår och avslutas termin två med en fartfylld och färgsprakande show för föräldrar och vänner. Själva showframträdandet är en mycket viktig del i alla våra kurser. Under lektionerna tränar vi på att stå på scen så att eleverna ska känna sig säkra i de shownummer de medverkar i.

Vårterminen 2018
Kursen omfattar 12 ggr x 60 minuter i 2 terminer
Kursen vänder sig till elever från 13 år
Pris per termin 2.160:-
Kursstarter: Jan/feb 2018
Intresseanmälan

Miro Studios är ingen “vanlig” dansskola utan en showskola. Vi jobbar med elevernas självförtroende och själva scenframträdandet är en mycket viktig del i alla våra kurser. Vi kan stolt säga att elever från Miro Studios är mycket efterfrågade inom film, teater, reklam och musikal uppdrag.

Spara

Spara

Spara

Anmäl dig till vårens kurser
Du kan redan nu anmäla dig till vårens kurser! Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

mirokidsbanner
Share |